- Хто довірив цій падлюці керувати стадом?
Хто дозволив вирішувать за усю громаду
до якого нам лісництва стелити альтанку -
закричали сичі в лісі дружньо на світанку -
Бач, наїлось ненаситне дармової юшки,
зрадників кубло зібрало ( "тушки" і "тітушки")
і забуло, що на службі власне є у стада
та й давай народ кийками вчити "куда нада".
А не вийде у Бурмила із того нічого
ще прийдеться в буцигарню топтати дорогу,
вже утретє і надовго за державну зраду
разом з кублом тих пригрітих ненаситних гадів.
Збунтувались звірі в лісі, вийшли на поляну,
об"явили недовір"я ведмежому клану
і тепер вже милосердя просить сам Бурмило,
аби з нього і тих "тушок" не зварили мило.