У холодній листопадній вечір,
Коли людям урвався терпець.
Народ вийшов на майдан.
Відстояти свій інтереси.
Ми хочемо жити у Європі.
Нам набрид Президент - злодій,
Нам набрид уряд, який нічого,
Для країни не робить.
Нам набридли корупціонери.
Ми хочемо змін!!!
Змін на краще.
Ми хочемо, щоб наша країна процвітала,
А не занепадала.
Ми хочемо пишатись своєю країною.
І з гордістю сказати: "Я УКРАЇНЕЦЬ"