Теплий вечір ,щастя твоє
на руках заснуло сонечко моє,
якже ніжну усмішку твою
моє ніжне створінячко люблю
ніжно обгорнула мене
троянда повисла
лякливо прижавши
боявся щоб сонечко
очі розкрила
таким теплим поцілунком
теб моя вірність розбудила
легенько піднявши,
ручкою по голівці обнявши,
я так хотів тебе
у кожного вкрасти ,
сховати,
ніжно обнімати ,
кожен день мій твій
ніжно при променях
сонечка ,
в обіймах цілувати
поділившись тишою,обіймами
завжди біля тебе засинати
адже кохаєш
так ніжно з посмішкою засинаєш!!=)