Дивлюсь на себе в дзеркало і не можу зрозуміти,
Чому такий красивий, чому такий талановитий.
Вигадую чарівні рифми
І філософські тексти до глубини,
Хочу, щоб мої вірші всі пізнавали,
щоб на пам'ять їх всі читали.
Я хочу захлинутися неймовірною славою,
Я хочу стати супер-пупер поетом.
Але, щоб це все мати, треба зовсім не багато...
Читайте мої вірші)))) ОООООЄ!
Тартак - 100% плагіат)))