серце силою гуде –
пливуть бобри по жилах –
руки зцілюють життя –
обрядодіє тіло вознесіння –
цвіт члени духу розпускають –
янгол обсмоктує нечисть душі –
сурмлять небесні зоретворці –
приносить в дар крила божество –
і б’є уклін матерія із святих душ,
бо пребуває в Вічність Бог.
-----------------------------------
pryxid
serce syloju hude -
plyvut' bobry po žylax -
ruky zcil'ujut' žytt'a -
obr'adodije tilo voznesinn'a -
cvit členy duxu rozpuskajut' -
janhol obsmoktuje nečyst' duši -
surml'at' nebesni zoretvorci -
prynosyt' v dar kryla božestvo -
i bje uklin materija iz sv'atyx duš,
bo prebuvaje v Vičnist' Boh.