Гей, красунчик постривай!
Ти від мене не тікай,
Все одно візьму за барки,
І забудеш про цигарки!
Будеш ти як оксамит,
Міцний, мов той граніт,
Тебе в руки я візьму,
І до тями приведу,
Ти ж розумна людина,
«Не тямуща ти тварина»,
Шкодиш тілу ти своєму,
І знайшов собі проблему,
Навкруги, поглянь красунчик,
Ти маленький, мій пустунчик,
Я знайду іншу забаву,
Тобі крикну – браво, браво!
В фітнес-клуб не поведу,
Тобі лопатоньку знайду,
Посадимо грядочку капусти,
Від вітамінів ти не луснеш,
І буде користь всім, усім,
Тебе з капустою я з’їм,
Ой, бідолаха, не ховайся!
Це чорний жарт - не переймайся!
Ну що, красунчику, бери
Під ручку, ти мене веди!
На зустріч "щастячку" своєму!
Знайшли, ми, іншу проблему!
ID:
468126
Рубрика: Поезія, Жартівливі вірші
дата надходження: 24.12.2013 10:33:07
© дата внесення змiн: 24.12.2013 10:33:07
автор: Ніколь Авілчаду
Вкажіть причину вашої скарги
|