ПРОКИДАЙСЯ УКРАЇНАО - РЕМІКС на музику пісні "ПАСАДЕНА" групи "МЕЙВУД"
Є держава Україна
Як та дівчина весна,
Ріки, гори й полонини,
Літом вишнями рясна.
За лани широкополі
І сади ті що цвітуть,
Була в тебе тяжка доля
Знову хмари з Сходу йдуть.
Україна моя, твої землі Раї
Бо ти центр Європи увесь,
І Карпатські і Кримські всі гори твої
Що олімпом ростуть до небес.
Є в державі Схід і Захід
По між них тече Дніпро,
Донецьк, Харків, Львів і Рахів,
Крим, Полтава - скрізь добро.
Це держава Україна
В ній сади для нас цвітуть,
Мати наша ти єдина
Хіба маму продають.
Україна моя, ти у рабстві була
Ми свободу благали з небес,
Двадцять років назад, незалежність прийшла
Не пускають тебе у ЄС.
Прокидайся Україно
Їдь у Київ на майдан,
Незалежну і єдину
Захищати неньку там.
За життя нове й свободу
Кипить київський майдан,
Знову нас ведуть до Сходу
Влада в рабство мов пан.
Над майданом твоїм, знову круки кружать
Беркут лупить студентів – дітей,
Депутати й кабмін - яничари не сплять
Продають вже державу й людей.
Прокидайся Україно
На майдані людей б’ють
За державу, що єдина
Бо її вже продають.
Незалежність, щастя й воля
В муках все дісталось нам
Краще смерть ніж рабська доля
Україну не віддам.
Прокидайся Україно
Їдь у Київ на майдан,
Незалежну і єдину
Захищати неньку там.
За життя нове й свободу
Кипить київський майдан,
Знову нас ведуть до Сходу
Влада в рабство мов пан.
Прокидайся Україно
На майдані людей б’ють
За державу, що єдина
Бо її вже продають.
Незалежність, щастя й воля
В муках все дісталось нам
Краще смерть ніж рабська доля
Україну не віддам!
Ш.В.С.20.12.2013р.