|
Море, таке велике і казкове.
Воно бездонне, синьо - голубе.
І ми з тобою тихо стоїмо,
Стоїмо і дивимся на небо,
На те, як сонце в воду поринає,
Так гаряче нам, шалені відчуття.
Ми дивимось на захід сонця й зорі.
Так добре нам удвох,
Так хочу все життя.
Стою, тебе я обнімаю,
І не відпущу, не відпущу ніколи.
Тихо, тільки птахи, співають в далені,
Ми стоїмо, і ми щасливі.
Шум моря, воно для нас виводить,
Хвилі, як музика, для заспокоєння душі.
Тихенький вітерець, приносить дух тривоги,
Страх, що все це пролетить.
Та ми тримаючись за руки,
Про це не думаєм, тому що вірим нашим почуттям.
Коли ти поруч, спокійно на душі.
Так добре, коли ти є зімною.
Почуття у нас такі шалені,
Божевільні, сильні і палкі.
Стою, і дивлюсь у майбутнє,
Я бачу нас, усе в нас там чудово.
Все гарно так, радісно й казково.
ID:
470809
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 07.01.2014 11:24:14
© дата внесення змiн: 08.12.2014 13:22:02
автор: I'm tired of time
Вкажіть причину вашої скарги
|