У нас в державі зараз смута!
Ти чуєш куме мій Богдан?
У тебе жінка «майданута»
І сам ти їздиш на майдан.
Туди вивозиш яйця, сало
Ти що, багатий як султан?
І грошей вивіз вже не мало
Ти на той Київський майдан.
У мене жінка патріотка!!!
Не жалко їй на це грошей.
У тебе їх як в Полуботка?
Збирай їх краще для дітей.
Скажу тобі Степане - брате
Зі мною їдем на майдан,
Там Україну захищати!
Щоб не загнав нас в рабство пан.
Є на майдані чай і сало,
Артисти свій концерт ведуть,
Киянок ходить там не мало!
Якісь нам може підійдуть.
Ми будем з ними ГЕТЬ!!! кричати
Даруем квіти як годиться,
До них ми підем на ніч спати
Як не заміжні, чи вдовиці.
Я мабуть куме не поїду
Бо там горілочку не п’ють,
Замість вечері і обіду
Всіх Беркути по ребрах б’ють.
По голові б’ють, трощать ребра
Увесь народ відгемселять,
По конституції нам треба
На них ще гроші зароблять.
Щоб гарно вони жили, їли
Кормили жінку, діточок
Раніш на пенсію ходили,
Ще пільги. Досить балачок.
Нащо нам куме потрясіння,
Ось незабаром Новий Рік!
У Беркут кине хтось каміння
А нам дадуть обом за всіх.
У Беркута така робота
З тобою нас вони поб’ють
Укинуть в ЗАК як ту сволоту
На нари спати відвезуть.
Даю вам куме я пораду,
Хай Беркут візьме в руки дрин,
Відлупить всю Верховну Раду,
Суди, премєра і кабмін.
Ви з жінкою кум «майдануті»
Вам мабуть нічог робити,
А я з похмілля, хворий в скруті
Пішли горілку краще пити.
Ш.В.С.29.12.2013р.