між вами струм,
а в мене пальці тремтять від нервів.
не можна гратися так з електрикою!
між діалогом рук
та блиском іскор в темряві
горять мости. і постають дилемами.
між вами мир,
а в мене тут війна з пігулками,
між «за» та «проти» рідкісна симфонія.
та рвуться струни
і в нікуди колії:
лишився крок. вагання недозволене.
у вас весна,
а тут фіранки вже тремтять від холоду,
і не рятують термоси і спогади.
коли слова рвуть «тут-і-зараз» порівну,
занадто пізно братися за зброю.
у вас повітря,
а навкруги вростають мури намертво,
прозоре небо в сни ховаючи щоночі.
крокуйте обережніше -
й мости постануть заново.
назустріч кроки – найдорожчі.