Зупини мене поглядом
Полум’яним, як блискавка,
Забери від самотності,
Туги лід розтопи.
Зачаруй мене піснею,
Спокуси мене ніжністю,
Спопели мене пристрастю,
У коханні втопи.
На веселці розмаєній
Я заграю мелодію,
А слова зачаровані
Проспіває струмок.
Ми в обіймах повітряних,
Мов хмаринки, з’єднаємось.
І закружить у всесвіті
Нас веселий танок.
Хай бажання енергія
Полонить насолодою.
Ніжне слово освідчення
Заплететься в косу.
Пригорни мене жадібно
І вустами жагучими
До останньої крапельки
Мою випий красу.
Я дзвінкою веснянкою
Зрину з тиші байдужості,
Щоб коханням омріяним
Твоє серце збудить.
Нас огорне гармонія
Почуттів і фантазії,
І безумство закоханих,
І палка райська мить.