Нічого такого не сталось,
Сумно звучала скрипка,
Зустрілися різні Долі
І стало на серці прикро.
Їх погляди переплелися:
"Я знаю вас? "."Ні, не зовсім."
І бавились у мовчанку
Чудесні зелені очі...
В печальну для серця пору
зустрілися різні Долі.
Мелодія тихого смутку
звучить у душі до болю.