Нове життя, коли приходить в світ
Як це прекрасно, Боже, як це любо...
Воно цікаво дивиться на всіх,
Чогось чекає, прикусивши губку.
Воно не знає страху, самоти,
Не відає про біль і про тривоги,
Воно наївно дивиться на світ,
Його чекає довгая дорога.
Нове життя, коли приходить в світ,
Як це прекрасно, Боже, як це любо...
Та час летить, ідуть роки,
І ось, зосталось пів дороги.
Воно уже дізналося про біль,
Про страх, самотність і тривоги,
Але також зустріло і любов,
Яка йшла поруч, край дороги.
Вона пройде з ним весь цей шлях,
І не спиниться ні на хвильку.
Життя й любов – як брат й сестра
Ітимуть разом без зупинку.
Нове життя, коли приходить в світ,
Як це прекрасно, Боже, як це любо...
Та час пройшов, і вже обпав весь цвіт,
І не повернеш на свою дорогу.
Таке життя, не жалує нікого,
Воно прийде і зникне, як мара.
Але я вірю, є іще дорога,
Яка би нас до Бога привела!
́