Чекає в чашці кава.
Холоне з кожним подихом.
Танцює пара мляво
На плесі гірко-чорному.
Чекає томик з віршами
Тепла її долонь,
Аби святими й грішними
Рядками взяти у полон.
Вона ж у снігопаді…
Кружляє балериною
На білому жакарді
В волоссі із калиною…
січень 2014