Знати б...
Коли встиг так безумно злякати.
Ще зовсім нормальний здоровий глузд
Збожеволів і вдався тікати.
Ще зовсім невинні коричневі очі
Закохані в небо...
Закохані в тебе.
Чути б...
Що ти хочеш зі мною побути.
Великі мурахи тікають по тілу,
Бо дотики твої - салюти.
Велика відкрита для світу душа
Закохана в небо...
Закохана в тебе.
Туманом у мозку, увесь між клітин.
Мій кисень - у тобі потреба.
Недавно закохана в святість картин.
Тепер вже закохана в тебе.