..і поки одні герої зализують рани,а інші набивають мушкети..музична пауза!
гітару куплю, щоб успішно полювати
на романтичні, на педальки натискати
коли співатиму,, пісні різноманітні
про гарні дупки і про талії тендітні
про те що як без неї - то вже не життя
що я потрапив і немає вороття
ті ніжки гарні,, по душі у чобітках
а в голові що не думки - суцільний швах
- гітару куплю, - так кажу собі щороку, -
візьми лиш гроші і зроби лиш кілька кроків..
а як хильну, що наче сонце моя пика:
- та по цимбалах-ми! - кажу, - ота музика.
..il y a beaucoup des sentiments et des idées..
змінено 250421 переклав оригінал видалив №1