А ти там де мене нема,
Ти там де зникає надія,
В моїх мріях іде весна,
А наяву уже серце від холоду мліє.
Ти там де встає зоря,
А я тут, де світить холодний місяць,
Ну чому ж ти не моя,
Чому не знаходжу собі я місця.
Ти в серці моїм була,
Ти залишишся там навіки,
А любов все таки стиха,
Як в'януть без води ці квіти.
Ти не хочеш зрозуміти що,
Що без тебе я жити не можу,
На мою любов тобі всеодно,
А я бачити тебе лиш хочу.
Бачити хоч мить у вісні,
Хоч раз ще тебе обійняти,
Та не приходиш у мої ти сни,
І не можу тебе я поцілувати.
Для тебе я чужий,
Незнайомець, у маленькім місті,
А для мене лиш погляд твій,
Значить більше ніж все на світі.
Значить більше ніж все разом,
Що я маю зараз, у цю хвилину,
Та мабуть не судилося нам двом,
Стати одним єдиним.
12.08.2012