Господи
Той дивний сад
Де відцвітають руки
Порізані
Й закарбувані в часі
Або часом
По краплі проливаючи
Життя
Таке тірпке
Таке солодке
Під їх корою
Б 'ється думно серце
Народжуючи квіти листя
І слова
Тих рук коріння
Без імення й назви
Вродивши міцно землю
Трима її в обіймах
Мов маля
Мов таємничість смерті
І зерна
Такий то дивний сад
А в ньому часом чути
Як плаче небо
Й капає життя