1
Благаю, тільки не у березні,
Не розпивай зі мною Hennessy.
Ми роздягаємось під музику.
Ці груди вичавили ґудзика.
2
Прохаю, тільки не у квітні
Паралізуй у гострих нігтях.
Ти маєш бути неспокійна,
Я конфіскую все снодійне.
3
Молю, будь ласка, не у травні
Підтримуй рухи безугавні.
Та попри це перевдягайся
Між позами, разів 12.
4
Боронь, помилуй, не у червні,
Всі вдихи й видихи нестерпні.
Улітку взагалі спекотно,
Не час! А так, — коли завгодно.
5
Звільни від мук, лишень не в липні
Даруй усмішку миловидну.
За нею криється розпуста,
Брехні і трікстерності згусток.
6
Та хоч убий, аби не в серпні
Стискай допоки я не репну
І відштовхну останню суміш.
Це буде доказ, що ти любиш.
7
Упрошую, хай не у вересні,
Звільнятимеш останнє в келисі.
Зітремося до хрусту кісточок.
З голівки не впаде й любисточок.
8
Поб`ю чоло, але й не в жовтні
Знімай капронові колготи,
Корсетові вузли й бретелі...
Нехай усе злетить до стелі!
9
Хоч зáвжди, але в листопаді
Наллю тобі пінью коладу.
І, щоб не вскочити в халепу,
Нап`юся краще саусепу
10
Будь так ласкава, не у грудні
Корись гріхам і рукоблудням;
Корись не втрапити в родео;
Мені корись, я -— твій Ромео.
11
Не намагайся навіть в січні
Вдягати блузу еротичну.
Я зможу й так тебе відчути,
Знаменно влізши носом в груди.
12
Викохуй краще вже у лютім,
Де ми одягнені і взуті.
У серці буде менше фальші
І обернеться все на краще.
P.S. назва не омана, лише спосіб звернутися до читача.