* * *
На лівому березі, зліва на вулиці
Мов розперезаний дім мій тут тулиться,
Зліва у корпусі, зліва на поверсі
Ніби у схованці я тут від пошесті,
Газ пристосовано, сплачую пільгово –
Так компенсовано надлишок лівого.
Хто компенсує нам ліпшими втіхами
Шлях нам зіпсований лівими віхами,
Погляди ліві, що стали хронічними,
Догми фальшиві удавані вічними,
Збори-наради з ідеєю лівою,
Навіть паради, що теж були з лівої...
Марно чекати вже тих компенсаторів
Їх бо спіткала вже доля диктаторів –
Зараз самі на ідеї ті скаржаться,
Разом з антихристом в пеклі всі смажаться;
То ж для подальшого вірного поступу
Треба віддатися вірному Господу.
18.01 2005р.