Всім, кому хочеться крові на майдані - своїм і чужим, живим і ненародженим землякам моїм
Як батько – п’яниця пропащий у родині,
Не рушать хату діти анічуть,
Не палять ані лаву, ані скрині,
Лиш пику батькові за п’янку натовчуть.
Як літургію піп не ту читає
Та молодиць чатує, мов скопа –
Ніхто й цвяшка у церкві не зламає,
А лише в шию вигонять попа.
Коли ж пани грабують, наче п’яні –
Ганьба панам, і гнати в шию їх,
Лише не топтати б совість на майдані
Для ворогів та курям всім на сміх.
Бо лиш дурні вбивають самі себе,
Свободу палять за чужинський гріш,
Не бачачи ні Бога, ані небо
І творячи життя народу гірш.