свище буйний вітер
сіє дніпрове річище
ніхто не знає - хто ми
подекують..
як тільки світ народився.
прометея невтомне коріння.
породілля, золото збіжжя.
не оперуйте своїм станом
складіть велике багаття
відправте тризну пращурам
коли навколо палають ниви,
скрутної, важкої години
нам буде про що згадати
ми не скажемо що не винні.
вина є у кожного
і з правим і лівим боком
кому зачіпає серце
кому голову, ненароком