Криве задзеркалля -
Сьогоднішній день,
На брата шакалом
Брат рідний іде,
Спиваєм отруту
З “батьківських” долонь,
Як м’яту чи руту…
О, Боже, боронь! -
З такими хрестами
Ввійти в майбуття,
Де сіють вустами
Облуди бур’ян,
Де вертить Законом
Братва з паханом,
Де чорт з-за ікони
Нам крутить кіно…
Давно вже блукаєм,
Немов навмання,
Своїми руками
Копаємо ям,
Ждемо подарунків,
Мов діти, під стіл,
Натомість – лиш трунки
Нам сипле “престіл”.
Ніхто й крихти хліба
Дарма не дає,
Бо “цар” наш – негідник,
Власть кров нашу п’є,
Дре з люду три шкіри
І сіє лиш страх,
Лютіша від звіра –
Веде нас до плах…
Криве задзеркалля -
Тут сльози, мов град,
Під хижим оскалом
Сховався Пилат,
Під маскою носить
Він монстра злий лик,
Ламає нам кості
І плодить калік.
Земля попелищем
Зробилася вся,
Збагнули ми - нищить
Потвора нас ця,
Впивається кров’ю
Невинних дітей,
Під ночі покровом
Плюндрує святе…
Пірнемо в історій
Буремний потік:
Моральним потворам
Один тільки лік!
БАГАТО В ЧОМУ ЗГОДЕН З ДУМКАМИ ВАШИХ СТРОФ. РЕЖИМИ ВЛАДИ ЗА ЧАС Т.З. НЕЗАЛЕЖНОСТІ ЗЛОЧИННІ І АНТИНАРОДНІ. І НАДІЙНИЙ ПОКАЗНИК ЦЬОГО ДЕПОПУЛЯЦІЯ НАРОДУ. ВИХОДИТЬ В СРСР НАРОДОВІ ЖИЛОСЯ НАБАГАТО КРАЩЕ?
валькірія відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00