Послати все і всіх далеко
Втекти на край землі на острів без людей
Туди, де не літа лелека
Де немає входу, де нема дверей.
Забути все і всіх, залишити собі книгу
Читати день і ніч, вбачати щось нове
Бути там де є сонце і немає снігу
Де буде все незнайоме водночас старе.
Так змучили стандартні будні,
Так втомили сірі буденні кольори,
Так набридло все, що аж нудить
Але що поробиш, нема як піти...