Але за його обітницю
ми чекаємо неба нового і нової землі,
що праведність на ній перебуває.
2 Петр. - 3: 13
Ми живемо лише для того,
Щоб у душі зростить любов,
Найдосконалішу, й до Бога
Із нею повернутись знов.
Ми живемо лише для того,
Щоб Бога у собі знайти
І освятитися від Нього,
І з Ним до вічності піти.
Ми живемо лише для того,
Щоб Дух Святий зборов все зло,
І в світлий день життя нового
І крихти зла не занесло.