Мій дім -УКРАЇНА!!! (моя хата не скраю, а де ваша?)
Україна- наша рідна ненька
Бориться за право споконвічне
По всій землі дзвони дзенька -
Діяння народу праве і логічне.
Не можна осторонь стояти,
Коли люди гинуть за нас
Цвіт націі в'яне у мирний час
На оборону треба ідею брати
Ми українці - сестри і брати
Правда й воля в нашій хаті
Ми - предків-оборонців діти
Горде слово украінської раті!
Навіть немовля розуміє
Що Україна у вогні тліє!
Зараз влада народу панує
Справедливість у світі існує.
Я звертаюсь до молодих,
Дужих духом та сміливих:
Українці - ця верескова епоха
Це до щастя омріяна дорога,
Тож не марнуйте свій шанс
І не сійте між себе резонанс!
Україна неподільна родина
Хай навіки вічні буде єдина!
Слава героям, загиблим синам
Які вибороли світло життя нам -
Невдячним кухонним щурам
Які заховалися по теплим домам!...