Мені так добре навесні,
Бо я любов свою зустріла,
Вона всміхнулася мені,
Її я зразу зрозуміла.
Мені чудово в літній час,
Я дні проводжу на природі.
Любов панує поміж нас,
Цим почуттям ми дуже горді.
Мені прекрасно восени,
Як урожай рясний збираю,
Моя любов приходить в сни,
Ще дужче я тебе кохаю.
А взимку, у морозні дні,
Коли аж подих забиває,
Тепло приносиш ти мені,
Яке всю душу зігріває.
Мені так добре,
Я кохаю…