Небо сипле жар.
Тремтить від гріхів земля.
О,Ангеле небесний мій,
Не покидай мене,стій!
Завжди при мені будь,
Хорони мене від зла
Усіх людей і того,
Що таїть душа моя...
О,Ангеле небесний мій,
Міцно мою руку тримай,
Не дозволь оступитись
В пекельне провалля страждань!
Безмежна любов Твоя
Хай наповнить серце моє.
Навколішки благаю Тебе
Не залишай мене!!!
О,Ангеле небесний мій,
Подаруй мені світло надій,
Прожени темряву
З моїх думок і дій!!!
Вимоли прощення!,
За невдячність, одвічні нарікання,
Незліченні гріхи мої...
О,Ангеле небесний!
Не відвертайся від мене,
А в обійми Свої візьми!!!