Всміхнувся проліском
Настінний календар,
А за вікном
Із раночку-світанку
Наперекір
Нашестю сивих
Хмар
Синичка вичеканює
Веснянку!
І байдуже,
Що проліта ще тихо сніг,
Що вітер
Приморожений на дотик,
Що ще ведмідь
Не валить свій барліг,
Та вже прорізавсь
З бруньки
Перший котик!
Вже вириваються
З лещат зими
Струмки
І жебонять відталою
Водою…
Святково усміхаються
Жінки -
Чоловіки вітають їх
З ВЕСНОЮ!!!
З весною вас, дорогі "приборкувачі рим" і повелителі словесного розмаю!!!
Дякую, друзі, за щирі і сонячні коментарі!
На кожен обовязково відповім - була в незапланованій "творчій відпустці"...
З любов'ю і приязню - К.Ш.