Цвіт усіх галактик - під очима карими,
І квіткова ніжність на твоїх устах.
Дарували крила, ангелів під хмарами,
І сади казкові, в камінних містах...
Цвіт усіх галактик, полонив - не вирватись,
І уста, мов медом, манять - не втекти.
Хоч на крок до тебе, милий мій, наблизитись,
І тебе своїм навік, ніжно наректи.
Цвіт усіх галактик - зажеврів вогнем,
І відкрив ворота, у далекий край.
Як речуть вірмени - "Cavet tanem!"
Хай болить сьогодні - завтра буде рай!