Завтра 8 березня. Для нас, жінок, свято.
Завтра буде подарунків і квітів багато.
Усмішки у відповідь: щирі і тривожні
Приховати біль за ними ми є неспроможні.
Завтра 8 березня. Для нас, жінок, свято.
Комусь вже не принесе подарунок тато.
А донька з трояндою піде на могилу,
Вшанувати батькову відданість і силу.
Завтра 8 березня. Для нас, жінок, свято.
З фото дивляться на матір очі винувато.
" Ви простіть, що квітів більше вам не подарую...
Я по небу із синами іншими мандрую..."
Завтра 8 березня. Для нас, жінок, свято.
Нездійсненного ніколи стільки розпочато...
Обірвалися життя... і дівочі мрії...
Квіти на могилах свіжих сонце обігріє...
Завтра 8 березня. Для нас, жінок, свято.
Дуже сумно цього року його відзначати...
Україна, наша ненька, у чорній хустині.
Гіркі сльози капають на стяг жовто-синій...
7.03.14.