Весь твій біль розтане як торішній сніг
Весна крилом птахів відкриє нові емоційні межі
І знову лунатиме дзвінкий дівочий сміх
Повір депресія згорить у сонячній пожежі…
Кожен звук природи за вікном є сигналом до життя
До вміння відчувати все прекрасне, що є навколо
Коли ти йдеш по траві, то зніми взуття
І живи вже зараз, як не жила ніколи…
Пронизуй світлом робочі будні
Ховай у усмішці смак ранкових поцілунків
Маленька, ці дні з тобою просто незабутні
І готуйся до подиву, від весняних подарунків…