Ми повинні з казати спасибі.
Тим сміливим, хоробрим героям.
Що, стояли за нашу країну.
Захищали нашу свободу.
Ми повинні з казати спасибі,
Їм за те, що вони зробили.
Ми повинні їм поклонитись,
Що відали життя за наш спокій.
Спасибі, ви наші герої,
За те що зробили для нас.
Ми будемо вас пам\'ятати.
І свічку поставимо за вас.