Під синім небом, під небом милим
Красуня наша - рідна земля,
По ній ще предки наші ходили,
Тепер крокуєм і ти, і я...
Стань на коліна, торкнись руками,
Вдихни цей запах... це є життя.
Земля просякнута віками,
У ній минуле, і майбуття.
Послухай звуки... чарівні звуки,
Є в тишині мелодія.
Дзюрчить струмок, гукають круки,
Співає з ними душа моя.
Відчуй цей вітер, мов ніжний подих,
Що почуття в тебе вдихає.
Відчуй дитячий, наївний подив,
Який з роками кудись зникає.
Як добре так... всміхатись тихо,
Дивитись в небо, просто лежати.
Я потрапляю в незримий вихор...
Все вище хочу в ньому літати
Це Україна! Це моя Батьківщина.
Це мати, що тепло дає.
Де б не блукала, не ходила я,
Завжди для мене тут місце є.
3.02.13.