Година без тебе це три дні без світла
Коли все втрачає свій сенс
Ти спогад з далекого теплого літа
І найпрекрасніша із фантазій – принцес…
Твої вени наповнені блаженством і кавою
І вдома завжди не згасає камін
В мелодіях ти буваєш октавою
І на любов ти любов віддаєш навзамін…
Ти варта усього, можливо навіть і більше
Ніколи не смій сумніватись в мені
Ніколи не буде вже так як раніше
Ти просто знай, з тобою ділитиму наші всі дні…