Закінчуться мотузки, розправлю крила
Осипляться незбуті шанси
Ні праведним, ні грішним - я не мила
Прозоре пір'я, власні транси
Липкі чорнотою солодкі гріхи
Вседозволеність - не вабить
Мою правду не запрягти
У заїзджені диліжанси
Комусь німби - святять думки
Біла одежа- і ти непорочний
Істину пишуть книжки
Воля склеїна скотчем...
Коли я втрачу ваші кольори
Стану шматочком невагомості
Хтось такий самий її вдихне
Зірве свої умовності