Хоровод ілюзій не стихає
Політики співають казочки в ефірі
«Народ братерський» на наші землі зазіхає
Для москалів, ми не більш ніж звірі…
До них не варто говорити, чи вести переговори
Цей планктон не розуміє слів і правил
Вони вже відкрили ящичок Пандори
І завжди курять…чудодійні трави…
Скажу просто ця агресія - об’єднала нас
Запалила всім серця, згуртувала націю
Спільне горе створило резонанс
Ми народ для якого незалежність це орієнтація…
Правильно сказали: раб не попаде до раю
Йому не подадуть води, і не усміхнуться
Тому я боротьбу завжди вибираю
І мої коліна нізащо не зігнуться…
Я на своїй землі, неньці - Україні
Вона мені дає героїчну мужність
Проганяти з неї чужорідні тіні
І стояти до останнього…на повну всю потужність…
І нехай путін тягне руки до кордонів рідних
І ця потвора хоч й стоглава
Він не більше, ніж дівчинка фригідна
Я знаю лиш одне: Слава Україні! Героям Слава!