Нема любовi, все скiнчилось.
Тепер, для тебе, все мов мука.
Все вiдбувалось, наче снилось,
Та сон пройшов, тепер - розлука.
Я не люблю, ти зрозумiй,
I не любитиму нiколи,
Тебе, й таких як ти повiй,
Яким любов, ради прикола.
Якi, ради бажань, на все пiдуть,
Усе покинуть, пожертвують коханням.
Та так, й нiчого путнього i не знайдуть,
Лише, отримають страждання.
Нема любовi, все скiнчилось...
Я краще сам, краще без тебе...
Краще знайду, таку, яка й не снилась,
Яка любитиме, а iншого й не треба.