я - твій бунт особистий
проти системи;
твоя вічна дилема;
я - знак питання
і знаки оклику.
я оживаю
від твого дотику.
я помираю
від твого покрику.
добре, що я не погода -
тоді б синоптикам
довелося втрачати хліб.
добре, що я не комета -
тоді б мій слід
не вловили.
добре, що неможливо,
добре, що не важливо,
врешті, все це.
добре, що кожне слово,
кожне моє слівце
має якусь вагу,
інколи є взірцем,
а іноді застрягає
в серці важким свинцем;
і кожного разу тане
крижинкою навесні.
добре, що все минає,
але ніколи не ми.
Марина Смагіна