Бухта в тумані
окутана,
Маяк серед скель
майорить,
У морі в’язкому
заплутана
Хмара у небі летить.
Вітер хвилі колише,
На берег цунамі кидає,
То на піску якісь
символи пише,
То раптом у морі
зникає.
Маяк пучком світла
шукає
У безвісті синій вітри,
То в хмари світло
пускає,
То світить на білі піски,
А скелі незримі
затихли
У темній ночі пустій,
У морі вітер здіймає
вихри,
Що б’ються в маяк
старий.