мої думки вони усі до одної про тебе
і чистий образ твій у пам"яті моїй
мов зачарований стою перед тобою
дивлюсь в чарівні очі і мовчу
хвилини поряд в повній тиші
здавалось розчинився я в тобі
хоч мить тривала так не довго
та якось дивно стало на душі
і ніби промені надії, нотки щастя
злилися воєдино в мелодію й вірші
а серце в новім ритмі промовляє
любов без імені подарувала ти мені
надія жевріє в мені і закликає
повірити в безпечність цих думок
так хочу поглядом зустрітися ще раз
і бути поруч без жодних зайвих фраз
все це не просто безнадійні мрії
...злий жарт любові віри і надії