Коли ти вже не чекаєш,
Сонце з-за хмар виглядає,
Коли ти мене обнімаєш,
Крім тебе нікого немає.
Стає все буденне й нудне,
Коли обнімаєш мене.
Коли ти все ще кохаєш,
До тебе кохання прийде,
А коли ти мене обнімаєш,
Час мов шалений іде.
Стає все далеке й пусте,
Коли обнімаєш мене.
Коли ти на когось чекаєш
Цей хтось обов'язково прийде,
І сама себе запитаєш,
Це сон, чи диво чудне.
А коли ти мене обнімаєш,
Час каже мені: "Зажди,
Якщо ти його кохаєш,
То хай обнімає завжди."
А коли ти мене обнімаєш,
Не хочу нічого на світі,
Бо коли ти мене притискаєш,
Я хочу тебе лише гріти.