я вірю в людей
і вірити буду -
одна крапля бруду
не змінить речей;
я вірю в людей
і в силу їх духу,
і в силу їх віри,
і в силу ідей;
я вірю в любов,
у мир, у відвагу,
я вірю у зміни
і краще життя,
я вірю, що спраглий
втамує спрагу,
а змерзлий знайде
для себе тепла;
я вірю у світ
без війни і насилля,
я вірю в добро,
у людське співчуття,
я вірю, він стане
щасливим і вільним
від болю, жорстокості,
іншого зла;
я вірю у те,
що в людини є сили,
лишатись людиною
щоб завжди.
я мрійниця? ні -
я просто дитина
ідеї про краще.
а ти?
Марина Смагіна