Яблучний спас, Відправа в церкві,
Велично дзвони так блищать,
І ти тут, поруч, майже в центрі,
Любов’ю очі мерехтять.
Я вслухуюсь в церковні хорали,
Що під куполом линуть ввись.
Але чую твій голос , коханий,
І у ньому ти близько, весь.
Я дивлюсь на людей, знайомих,
Які поруч зі мною стоять,
Замість них бачу очі твої,
Які кажуть: «Оглянься, це я»
Я молитися пробую щиро,
Та в молитві – твоє ім’я.
Боже любий, пусти мене з миром,
Щоб про все це забула я.
Але пам’ять сильніша від мене,
Вона міцно тримає тебе.
Що ж , забути усе даремно
Намагаюсь і тішу себе.
Та коли приходять світанки,
Я тверезо дивлюсь на життя.
По ту сторону – наші ранки,
По цю сторону – ти і не я.