то не в саванні рикочуть леви
збуджені запахом антилопи
мої сімдесять кілометрів нервів
грають щось на тему рок опер
завуальовано навіть вічно
рвуться назовні ментальним потоком
де їх очікує просторіччя
що виривається з вуст пророка
справа байдужість презирство зліва
поза увагою сміх у вуха
з неба подали канати зливи
лізь поза хмарами тепло й сухо