я отримав запрошення
з проханням щось тобі відписати
я чекаю в ополченні
що мені тобі писати
що мені тобі написати, у твої ясно-холодні краї
руки мої перестали думок слухати
бо не хочуть час картати на папері
не мають показувати долоні у тлі
вони у очікуванні, або тренуваннівони готові палити й ламати,
кістки, хребти і тоді лише кілька хвилин спочівати
зрадники і сепарати без поваги богів
вирішили самотужки війні посприяти
вони чинять над нами веселу розправу
під чужі та лайливі радянські пісні
содом і гомора тепера у мене вдома
тож прошу
у мірних думках
та на своїй землі
ти знайди час - напиши щось мені