невже то гра
яку затіяла собі й богам на втіху
боги в це грають вже давно
а ти ще не прокинешся-тоді і зараз
вона, що ніби-то здається є реальна
нетвоя..
з тебе венера знов сміється
ну що, скажена відьмо
c//рво-мать
я відмовляюся у твої ігри
грать!
най ще у грудях попече
мені не байдуже
та всеж корисно постраждати
що ціну тому знати
до бога не піду
обом гріхи вимолювать
-тебе ж прошу-не грай з...
....
з любові користі наймати!