Сьогодні падав дощ,
Сьогодні лила злива,
А кроки твої глухо билися в стіни,
Я змокла стояла,
Змокла й щаслива,
Ти для мене найкращі зонт і перина.
Сьогодні холодно,
Сьогодні мерзли квіти,
А ти шепочеш тепло щось на вухо,
Мені вже все одно,
Скоро буде літо,
А поки що на світі глухо.
Сьогодні я жила,
Сьогодні серце билось,
Бо поруч був коханий ти,
Я би пішла,
Якщо б без тебе жилось,
Я би пішла, якщо б змогла піти.