Твій син
Зникає швидко час і плинуть наші роки
Отримав кожен має шанс життя своє прожити
Зробити все що планував у найкоротші строки
Бо треба збудувати дім і сина підростити
Але не кожен навіть дерево посадить
Не всі родину рідну створять у житті
Фундамент заложити часу вже не хватить
А сина лиш побачить зможуть уві сні
І радість безкінечна з’являється раптово
Коли слова говорять: у вас родився син
Ти розумієш що це найкраще слово
На завжди хочеш зупинити тепер часу плин
Такі чарівні крики, що не дають тепер заснути
А кожен день для тебе став по своєму новий
Ти хочеш щоб маленький почав говорити
Сказав щоб тобі, - папа, для нього лиш живий
Побачить перші кроки, слова перші почути
Навчити щось нового і показати дивний світ
А він лиш посміхнеться, і дасть тобі відчути
Свою любов безмежну, і свій духовний світ
Тепер для чого жити ти бачиш, розумієш
Ростить потрібно сина, родину всю тримати
Тепер щасливим став, але все й далі мрієш
Яким твій буде син і ким він зможе стати
Дружина допоможе, направить, зрозуміє
Все зробить що й не в силах щоб прожити
Життя щасливо все з тобою, з сином, - мріє
І ділі буде вся родина своє життя творити
Сказать слова подяки потрібно всім дружинам
За те що терплять біль, нове життя дарують
Тепер вони не вдвох, а разом з своїм сином
Ідуть крізь все життя, у трьох роки карбують
11.04.2014 року. (Яресько Я.М).