Не чекай мене мамо!
Не чекай!
Не прийду вже до тебе я.
Не прийду і не обніму.
Як колись біля нашого вікна.
Ти не плач моя рідна
Ти не вчом не повинна
В тім, що син твій
любив Україну
Ти пробач мене мила,
Що покинув тебе
Біля нашої білої хати
Ти осталась одна
Ти сорітка моя
Ти пробач...Не хотів...
Ти живи моя мамо
Ти живи як колись
Не сумуй ти так сильно
Не треба...
Я приснюсь тобі мамо
Коли ти будеш спати
Моговоримо з тобою
Як колись ми зранку.́